Всеукраинское объединение тренеров по футболу

Вітаємо з Новорічними та Різдвяними святами 2023!

Шановні друзі!

У ці святкові дні дозвольте привітати вас із Новорічними та Різдвяними святами. Добра та щастя вам і вашим родинам, хай Господь оберігає наших оборонців і допомагає Україні в боротьбі за мир і свободу. Віримо в новорічні дива: хай мир стане нашим спільним подарунком у наступаючому 2023 році.

А на футбольних полях Україна також пропагуватиме наші цінності: сміливість, козацький характер, повагу до суперника та відданість спортивним принципам честі та змагальності. Попереду чемпіонат Європи серед молодіжних збірних, право участі в якому завоювала наша команда U-21 під керівництвом Руслана Ротаня. Попереду захоплююча весняна частина сезону на внутрішній арені та на міжнародному рівні, де відразу два клуби подарували нам «євровесну».

Дай, Боже, всім нам перемогти в наших добрих починаннях і підтримати всі наші команди, які представляють Україну на міжнародному рівні клубів і збірних. Футбол, прекрасна гра рівних і гідних, лишається фактором об’єднання нашого народу, а футболісти та тренери гідно проявляють свою патріотичну позицію, беручи участь у благодійних проектах і підтримуючи наші ЗСУ.

Хочу побажати Україні та нашому народу перемоги в 2023 році! Щоб кожен із нас, друзі, за родинним столом зібрав усіх своїх близьких людей і гарно провів свята в домашньому затишку, а наші оборонці на їхніх передових позиціях мали Божу підтримку в цій праведній боротьбі.
Перемоги нам усім!

З повагою,
мс зту Микола Павлов,
президент Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу

30.12.2022
01601, г. Киев, ул. Госпитальная 4 (гостиница «Русь»), офис 429